„Atakavo 54 dronai. Kiekvienoje saugykloje po 240 tonų amunicijos“ (Foto, Video)  ()

Didžiulė dronų ataka.


Po dronų atakos Tverės srityje
Po dronų atakos Tverės srityje
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=WOw-k4CU9DE&t=3s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija rugsėjo 18 d. paskelbė, kad atmušė didžiulę bepiločių ataką, nepaminėdama incidento Toropece, Tverės srityje, kur, kaip pranešama, drono ataka prieš karinį objektą sukėlė didelį gaisrą.

Rusijos gynybos ministerija teigė, kad keliose srityse numušė 54 bepiločius orlaivius.

Anot ministerijos, 27 dronai tariamai buvo numušti virš Kursko srities, 16 virš Briansko srities, septyni virš Smolensko srities, trys virš Belgorodo srities ir vienas virš Oriolo srities.

Oficialioje ataskaitoje nebuvo paminėta Tverės sritis. Vietos gyventojai Toropece, Tverės srityje, pranešė, kad dronai užpuolė šaudmenų sandėlį, dėl ko kilo gaisras ir jie detonavo. Socialinių tinklų kanalus užplūdo vaizdo įrašai, kuriuose matyti gaisras ir sprogimai.

[EU+Kuponai] Žaidimų monitorių premjera! Vienų geriausių pasaulyje naujienos už beprotiškas kainas
1131 1

„TITAN ARMY“ žaidimų monitorių premjera!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

1) „TITAN ARMY P2510G“ - 24,5 colių, FHD, 180Hz žaidimų monitorius

2) „TITAN ARMY P2710S“ - 27 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

3) „TITAN ARMY P32A2S2“ - 32 colių, QHD, 240Hz žaidimų monitorius

Išsamiau

Vietos valdžia  įsakė iš dalies evakuoti gyventojus.

Užpulta vieta Toropece gali būti susijusi su kariniu objektu, pastatytu 2018 m. Tuometinis gynybos ministro pavaduotojas Dmitrijus Bulgakovas sakė, kad „Sudėtingas raketų, amunicijos ir sprogmenų saugojimo arsenalas“ atitinka „aukščiausius pasaulinius standartus“. D. Bulgakovas taip pat yra sakęs, kad kiekviena saugykla gali talpinti iki 240 tonų amunicijos.

 

Saugykloje buvo laikomos raketos sistemoms „Iskander“, „Točka-U“, valdomos aviacinės bombos KAB. 

Rugsėjo 17 dieną Jaroslavlyje (Rusija) taip pat kilo didelis gaisras degalų ir tepalų sandėlyje, kuriame buvo sužeisti keturi ugniagesiai.

Rusijos valstybinė naujienų agentūra „RIA Novosti“ pranešė, kad gaisras kilo apie 23 val. padangų ir naftos produktų sandėliavimo objekte.

 

Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerija vėliau pranešė, kad „gaisro vietoje užsiliepsnojo automobilių servisas“. Ministerija patvirtino, kad keturi ugniagesiai buvo paguldyti į ligoninę dėl sužalojimų, patirtų gesinant gaisrą.

Šis įvykis įvyko praėjus kelioms savaitėms po pranešimų apie Ukrainos bepiločių orlaivių atakas regione. Rugpjūčio pabaigoje buvo pranešta, kad Ukrainos bepiločiai orlaiviai bandė atakuoti Jaroslavlio naftos perdirbimo gamyklą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: