„Konkretus rezultatas!“ Artėja ukrainiečių pergalė! (Foto)  ()

SBU atliko įspūdingą operaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

SBU atliko įspūdingą operaciją, kurios metu Toropece buvo sunaikintas didelis Rusijos ginklų ir raketų arsenalas, išgelbėjęs daugybę ukrainiečių gyvybių. Šis pasiekimas žymi Ukrainos pergalės kare artėjimą ir nusipelno apdovanojimo. SBU vadovas generolas Vasilijus Maliukas ir jo komanda iš prezidento turėtų gauti Ukrainos didvyrių titulą.

Apie tai savo puslapyje socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė Ukrainos savanorių kariuomenės vadas Dmytro Jarošas.

„Kasdienis kruopštus atitinkamų Ukrainos saugumo tarnybos padalinių darbas sunaikinant Maskvos imperijos pajėgas ir priemones vėl davė vaisių: didžiulis Rusijos šaudmenų sandėlis buvo negrįžtamai sunaikintas... Štai čia yra konkretus rezultatas! Įsivaizduokite, kiek ukrainiečių gyvybių yra išgelbėta! Taip artėja tikroji ukrainiečių pergalė!“ – pažymėjo Jarošas.

 

Jis išreiškė dėkingumą SBU vadovui ir savo „itin šauniems pavaldiniams“ už šią išskirtinę specialią karinę operaciją.

„Tai yra kažkas tokio. Už tai generolui Maliukui ir jo tiesioginiams vykdytojams turėtų būti suteikti Ukrainos didvyrių titulai...“ – pabrėžė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: