[ŽT] „Utilizacijai.“ Į Kurską juda naujas taikinys (Foto)  ()

Rusij nusprendė atsiųsti pastiprinimą į Kursko sritį.



© 153 окрема піхотна бригада (CC BY 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Drone_operator_of_the_153rd_Mechanised_Brigade_in_the_Kharkiv_direction,_July_2024.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-20 [ŽT] „Utilizacijai.“ Į Kurską juda naujas taikinys (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija perkelia 810-osios atskirosios jūrų pėstininkų brigados karinę techniką iš Krymo į Kursko sritį. Viena silpniausių rusų brigadų, patirianti katastrofiškų karių nuostolių, yra priversta taisyti sugedusią karinę techniką ir siųsti ją į Rusijos teritoriją.

Pogrindinės pasipriešinimo organizacijos „Ateš“ partizanai yra įsitikinę, kad šis perdislokavimas rodo rusų pajėgų trūkumą – jie neturi kuo ginti savo teritorijos. 810-ji atskiroji jūrų pėstininkų brigada turėtų būti Kryme ir ruoštis galimiems ukrainiečių išpuoliams. Tačiau Putino generolai staiga nusprendė sutelkti dėmesį ne į Krymą ar Chersono sritį, o į Kursko sritį. Tai yra, ne į Ukrainos teritorijas, o į savo.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2717 5

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

 

„Ateš“ agentui pavyko užfiksuoti daugybę sunkvežimių su 810-osios brigados kariais, šarvuočiais ir artilerija. Liepos pabaigoje pranešta, kad ši brigada prarado 70% kovinių pajėgumų.

(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: