„Paradoksas.“ NATO skelbia „greičiausią būdą“ baigti karą  (2)

NATO generalinis sekretorius pareiškė, kad Putino priversti persigalvoti neįmanoma.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© ZSU (atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=872377225075357&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas paaiškino, kaip galima greičiau užbaigti karą Ukrainoje. Tai jis pareiškė rugsėjo 19 d. per Vokietijos Maršalo fondo renginį.

„Greičiausias būdas užbaigti karą – jį pralaimėti“, – sakė Stoltenbergas.

Jis patikslino, kad toks scenarijus vis dėlto atves ne į taiką, o į Rusijos okupaciją.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Šiandien Putinas tiki, kad gali pasiekti savo tikslus mūšio lauke. Štai kodėl jis ir toliau kariauja savo žiaurų karą. Netikiu, kad galime priversti Putiną persigalvoti. Tačiau aš tikiu, kad mes gali pakeisti savo požiūrį“, – pabrėžė NATO generalinis sekretorius.

Jis aiškino, kad Vakarai turėtų aprūpinti Ukraina kuo daugiau ginklų, kad Kremliaus vadovas atsisakytų idėjos priverstinai okupuoti Ukrainos teritorijas.

 

„Paradoksas yra tas, kad kuo daugiau ginklų galėsime aprūpinti Ukrainą, tuo didesnė tikimybė, kad pavyks pasiekti taiką ir užbaigti karą. Ir kuo patikimesnė mūsų ilgalaikė karinė parama, tuo greičiau baigsis karas“, - pridūrė Stoltenbergas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)