Tai ne „sidabrinė kulka“. „Leidimas smogti Rusijai negali pakeisti karo eigos“  ()

JAV gynybos departamento atstovė Sabrina Singh pažymėjo, kad viena sistema ar pajėgumas netaps „stebuklinga kulka“. Pasak jos, sėkmės fronte paslaptis slypi kitur.


Sabrina Singh
Sabrina Singh
© Secretary of Defense Public Affairs | https://www.flickr.com/photos/osdpa/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina laukia leidimo panaudoti tolimojo nuotolio ginklus smogti Rusijai, tačiau JAV politika šiuo klausimu nepasikeitė. Pentagono atstovės spaudai pavaduotoja Sabrina Singh tai pareiškė per spaudos konferenciją rugsėjo 19 d.

„Tarp Europos šalių, JAV ir kitų partnerių bei sąjungininkų visame pasaulyje egzistuoja plati vienybė ir solidarumas, kai reikia užtikrinti, kad Ukraina mūšio lauke turėtų tai, ko jai reikia, kad atgautų suverenias teritorijas“, – sakė ji.

[Vokietija] Nuostabios lazerinės graviravimo staklės tik 149€! Paskutiniai vienetai (Video, „Algolaser ALM-5BD“)
2701 5

Vokietijos sandėliai

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Puikios savybės

Išsamiau

Pentagono atstovė pabrėžė, kad galimybė smogti Vakarų ginkluote giliai į Rusijos Federaciją „karo nelaimės“. Pasak jos, gynybos pajėgoms tai staiga nieko „neatrakins“.

Singh tvirtino, kad ginklai yra veiksmingiausi, kai visos sistemos yra integruotos ir naudojamos kartu mūšio lauke. Kai viskas veikia kartu, karai yra sėkmingi.

 

„JAV, NATO, įvairių Europos šalių sistemos veikia kartu“, – aiškino ji.

Ji pabrėžė, kad Ukrainos pajėgos turi visus šiuos skirtingus pajėgumus fronto linijoje ir dirba „labai sėkmingai“. Singh pridūrė, kad nė viena sistema ar pajėgumas nebus „stebuklingas kulka“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(15)
(-15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()