[ŽT] „Eurofighter“, „Gripen“... Į Ukrainą veržiasi galinga jėga  ()

Kiek aviacijos brigadų ir orlaivių reikia Ukrainai.



© Chris Lofting (Viešo naudojimo) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:RAF_Eurofighter_EF-2000_Typhoon_F2_Lofting-1.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina pirmuosius F-16 iš savo sąjungininkų gavo vasarą, tačiau jų neužtenka, kad ore įgytų pranašumą prieš Rusijos Federaciją. Todėl šalis derasi su partneriais dėl dar dviejų Vakarų naikintuvų tipų tiekimo. Gynybos ministras Rustemas Umerovas apie tai pranešė teletono metu.

Anot jo, dabar partneriams aiškinama, kiek aviacijos brigadų ir orlaivių reikia Ukrainai. Umerovas pažymėjo, kad pernai daugiausia dėmesio buvo skiriama pilotų rengimui ir infrastruktūros kūrimui, tačiau šiemet siekiama užtikrinti pranašumą ore.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
4600

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Dabar mes jau turime iš mūsų partnerių įsipareigojimus dėl F-16, dėl „Mirage“ vyksta konsultacijos, vyksta konsultacijos dėl „Eurofighter“ ir „Gripen“. Labai geras platformų sąrašas“, – sakė ministras.

 

Umerovas sakė, kad kare prieš Ukrainą rusai naudoja iki 300 lėktuvų ir iki 300 sraigtasparnių. Todėl sąjungininkams aiškinama, kokių platformų ir ginkluotės reikia norint užtikrinti Ukrainos oro pajėgų pranašumą.

„Netrukus turėsime rezultatus, kuriuos, tikiuosi, paskelbsime vėliau“, – pabrėžė Umerovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: