Nieko geresnio ir nesugalvosi. „Kaip įvaryti Rusiją į bedugnę“ (Video)  ()

„Dabar ten įlindo Rusija.“



© See U in History (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=BPcXNqafKcQ

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xi Jinpingas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo V.Putino sąjungininkas, bet iš tikrųjų jis stengiasi maksimaliai išnaudoti susidariusią situaciją, sakė Oleksandras Musijenka. Putinas savanoriškai parduoda dujas Kinijai už simbolinę kainą tik tam, kad neprarastų tokio partnerio.

Apie tai Musijenka kalbėjo savo savo vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Politikos ekspertas kalbėjo apie Kinijos planus: „Dabar Kinija gviešiasi regiono, kurį anksčiau kontroliavo Prancūzija, ta prasme, kad darė įtaką. Dabar ten įlindo Rusija. Būtent tai yra vadinamasis Sahelio regionas, Malis ir kitos šalia esančios šalys. Kinija taip pat rodo susidomėjimą. Šiuo metu ji yra pasirengusi investuoti į Afrikos ekonomiką 50 mlrd. dolerių“.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
2662 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Musijenka įvardijo pagrindinį naudos gavėją iš Putino režimo susilpnėjimo: „Kinija gauna pigius išteklius iš Rusijos, sumoka Rusijai mažiau pinigų, šių išteklių dėka paleidžia savo ekonomiką ir investuoja iš šios ekonomikos pinigus Afrikoje, kad išstumtų iš ten Rusijos įtaką. Bravo, Putinai. Tai tiesiog ideali strategija, kaip įvaryti Rusiją į bedugnę. Geopolitikos, ekonomikos ir karinio potencialo požiūriu nieko geresnio ir nesugalvosi. Taip veikia Kinija“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(5)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: