„Smūgiai vienas po kito.“ Sunaikintas kelerių metų Rusijos karinės pramonės darbas (Video)  ()

„Sunaikintas kelerių metų Rusijos karinės pramonės darbas.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=873737798272633&set=a.229159252730494

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kelias dienas vienas po kito sekę smūgiai Rusijos Federacijos kariniams arsenalams ir sandėliams padarė didžiulę žalą priešui, sakė Ivanas Jakovina. Žurnalistas patikino, kad šios Ukrainos specialiųjų tarnybų operacijos yra svarbesni įvykiai nei kreiserio „Moskva“ sunaikinimas.

Ivanas Jakovina apie tai kalbėjo viename iš savo „YouTube“ kanalo vaizdo įrašų.

Savo pasakojimą apie pastarųjų dienų įvykius politikos apžvalgininkas pradėjo taip: „Vos per kelias dienas Rusijos armijos amunicijos nuostoliai tapo milžiniški. Kito žodžio tam nėra. Dešimtys milijardų dolerių, o tai reiškia šimtus tūkstančių artilerijos sviedinių, šimtus oro gynybos raketų, šimtus operatyvinių-taktinių raketų. To niekada nebuvo per visą karą, tai yra turbūt niekada nebuvo tokio stipraus smūgio Rusijos arsenalams ir Rusijos amunicijos sandėliams“.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
2769

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Dabartinio karo metu nieko panašaus nebuvo, tai yra įvyko daug rimtesnis dalykas nei raketinio kreiserio „Moskva“ sunaikinimas. Raketiniame kreiseryje „Moskva“ amunicijos buvo bene tūkstantoji dalis to, kas dabar sprogo Tverės srityje ir Krasnodaro srityje. Tiesą sakant, šių trijų operacijų dėka buvo sunaikintas kelerių metų Rusijos karinės pramonės darbas (ir ne tik Rusijos, bet ir Šiaurės Korėjos)“, – aiškino žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(2)
(106)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: