„Išvesk savo armiją ir tada Ukraina paliks mus ramybėje!“ (Video)  (1)

Įtampa stiprėja.



© Украина 365 (Stop kadras) | https://t.me/Ukraine_365News/86844

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusė iš Kursko srities sukėlė ažiotažą socialiniuose tinkluose, įrašiusi vaizdo žinutę Putinui. Savo pareiškime moteris išreiškė nepasitenkinimą vykstančiais karo veiksmais ir jų pasekmėmis Rusijos pasienio regionams. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pradėjus karinę operaciją Kursko srities teritorijoje, rusai pajuto karo naštą ir suprato ukrainiečių jausmus, dabar reikalauja, kad Rusijos valdžia išvestų armiją iš Ukrainos.

Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
2920 3

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Vladimirai Vladimirovičiau, prašau, išvesk savo armiją iš Ukrainos ir ji paliks mus ramybėje!“ – kalbėjo verkianti moteris.

Karinių operacijų fone įtampa Rusijos Federacijos pasienio regionuose stiprėja. Karo veiksmai Rusijos teritorijoje daro didelę žalą jos infrastruktūrai: degantys namai ir sugriauti pastatai ne kartą buvo rodomi vaizdo įraše po Rusijos armijos, bandančios išstumti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas iš Kursko srities, bombardavimo.

 

Kreipimasis greitai išplito socialiniuose tinkluose, sukeldamas daug ginčų Rusijoje. Kai kurie vartotojai palaikė jos drąsą, išreikšdami sutikimą, kad Rusija turėtų palikti Ukrainą, ir tai yra greičiausias būdas užbaigti karą. Kiti jai priekaištavo dėl politikos kritikos, teigdami, kad tokie pareiškimai gali būti suvokiami kaip „nepatriotiški“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(122)
(2)
(120)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: