[ŽT] Nuslėpti nepavyks! Matosi net iš kosmoso. „Daugiau nei 58“ (Foto)  ()

Internete skelbiamos nuotraukos.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete skelbiamos nuotraukos, kuriose matyti kaip atrodo antrasis didelis Rusijos Federacijos karinis sandėlis Tverės srityje, nukentėjęs nuo Ukrainos gynybos pajėgų.

Atitinkamas nuotraukas X paskyroje paskelbė amerikietis OSINT tyrėjas slapyvardžiu „MT_Anderson“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4180 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Kalbame apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinį arsenalą Oktiabrskio mieste, kurį rugsėjo 21-osios naktį atakavo Ukrainos dronai.

 

Pasak OSINT tyrėjo, „Oktiabrskio miesto sandėlyje užfiksuota didelė žala šiaurinei depo daliai“.

Matosi net iš kosmoso. Palydovinėse nuotraukose matyti, kad buvo sugriauti daugiau nei 58 sandėlių pastatai, sunaikintos kelios atviros zonos su amunicija, apgadintas geležinkelis, sunaikinti amuniciją gabenę traukiniai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(0)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: