[ŽT] „Šiltas ir šaltas vanduo, sauna.“ Rusai parodė vado žeminę (Video)  ()

Žeminė – tai paprastas karo inžinerijos statinys, daugiausia išdėstytas po žeme. Jis turi suteikti galimybę pasislėpti nuo priešo akių, įskaitant dronus, apsaugoti nuo skeveldrų lietaus.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žeminės dažniausiai yra visai paprastos skylės žemėje. Kariai jose kartais stengiasi sukurti šiek tiek jaukumo ir patogumo. Pavyzdžiui, ten gali būti įrengtas stalas, gultai, kabėti šeimos nuotraukos. Dabar tiek rusai, tiek ukrainiečiai savo žeminėse dažnai turi ir elektros, kurią gamina generatoriai ar net saulės jėgainės (nors galimybių jas naudoti nėra daug dėl nuolatinio dronų stebėjimo).

O štai kaip atrodo rusų karininko žeminė – darbo kabinetas, didelis miegamasis, dušas, vonia, sauna, poilsio zona, du televizoriai ir kiti patogumai:

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4180 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Jau vien tai, kad visos šios žeminės dalys yra tiesios, o kambarius skiria durys, leidžia spėti, kad ši žeminė buvo statoma ilgą laiką. Ir beveik galima neabejoti, kad ji yra labai toli nuo fronto linijos. Būtų įdomu pamatyti, kaip paprasti rusų kariai reaguotų į šį vaizdo įrašą – galbūt didžiuotųsi butu po žeme. O galbūt būtų pikti, kad jiems net dalis tokių resursų nėra skiriama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(46)
(4)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: