[ŽT] „Netekome S-300. Jie pralaužė oro gynybą.“ Rusai pakraupę  ()

Rusai skundžiasi, kad jų raketų sistemas naikina nematomi dronai.


S-300 sistema
S-300 sistema
© Mil.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:S-300_SAMs_in_Russian_service#/media/File:CommandExerciseAirDefense2017-01.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų kanalai praneša, kad rugsėjo 22-osios popietę oro gynybos sistemas S-300 Kryme atakavo neaiškūs nematomi dronai.

„Tai buvo kažkokie keisti, praktiškai nematomi dronai. Jiems pavyko pralaužti mūsų oro gynybą. Dėl to Džankojaus srityje netekome dviejų S-300 įrenginių, trys kariai, deja, žuvo“, – „Telegram“ kanalas „Kremlevskaja tabakerka“ cituoja savo šaltinį Rusijos gynybos ministerijoje.

 

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4180 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Rusai mano, kad tie patys „nematomi dronai“ galėjo atakuoti amunicijos sandėlius Tverės ir Krasnodaro regionuose.

Gali būti, kad tai buvo ukrainiečių dronai „Palianicia“, turintys reaktyvinius variklius. Kita vertus, gali būti, kad rusai tiesiog nenori pripažinti savo oro gynybos silpnumo. Jie nori lengvo paaiškinimo – „ne oro gynyba silpna, o dronai nematomi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(119)
(2)
(117)

Komentarai ()

Susijusios žymos: