Informacija plinta kaip virusas. „Gali būti atleistas“  ()

Fesenko išsakė galimas „Zelenskio numylėtinio“ Budanovo galimo atleidimo priežastis ir pasekmes.



© ТСН (Stop kadras)| https://www.youtube.com/watch?v=mF1Ew28GBpM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visoje Ukrainoje plinta kol kas oficialiai nepatvirtinta informacija, kad gynybos ministras Rustemas Umerovas atleido du Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovo Kyrylo Budanovo pavaduotojus ir dar gali atleisti 20 generolų ir aukšto rango pareigūnų.

Tokiomis aplinkybėmis visuomenėje sustiprėjo gandai, kad Ukrainos vyriausiasis žvalgybos pareigūnas taip pat gali būti atleistas.

Kodėl reikėtų paaiškinti situaciją ir kokios galimos Budanovo atleidimo priežasčių versijos, per „Radijo NV“ kalbėjo politologas Volodymyras Fesenko.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
5358 5

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jį pakeisti sunkiau nei Zalužną. Manau, kad tai reikia paaiškinti. Neva kalbame ne apie aukščiausius pareigūnus, o apie pavaduotojus, tačiau prisiminkime, kad jau yra buvę situacijų, kai net ne aukščiausių pareigūnų atleidimai sukėlė dviprasmišką reakciją, ypač kariniuose sluoksniuose.

 

Kalbame apie gana uždarą struktūrą, bet labai svarbią mūsų pasipriešinimui Rusijos agresijai; struktūra, pastebima dėl paties Budanovo viešumo, dėl daugybės aukšto lygio, įspūdingų Specialiųjų Vyriausiosios žvalgybos valdybos operacijų.

Teisiniu požiūriu, kadangi tai yra Gynybos ministerijos struktūros dalis, tai turi padaryti gynybos ministras. Bet kodėl taip atsitiko? Aš irgi nežinau, todėl yra klausimas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(42)
(-35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: