„Jie neturės laiko.“ Tai fantastiška žinia. „Kitą savaitę turėsime nuostabių naujienų“ (Video)  ()

„Jie bėgs ir paliks okupuotas teritorijas.“



© Hindustan Times (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=OgI1oGUWoOg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia Dmitrijus Gordonas pakomentavo Ukrainos specialiųjų tarnybų smūgius Rusijos arsenalui: „Noriu pasakyti, kad smūgiai į tris sandėlius yra fantastiški, jie rašo, kad buvo naudojami Ukrainos dronai, bet jūs ir aš esame protingi žmonės Mes suprantame, kad dronai negali sukelti tokio sunaikinimo. Tai ne dronai, vaikinai, bet nesakysiu kas. Žinau, bet nesakysiu. Mūsų specialiosios tarnybos paskelbs, kas buvo panaudota“.

Dmitrijaus Gordono pranešimą apie įvykius, kurie priartins Ukrainos pergalę, rasite interviu su Vasilijumi Golovanovu „YouTube“ kanale.

[Kuponas+Vokietija!] Mažiausia kaina! Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės - ribotas kiekis (Video)
2808 1

Mažiausia kaina šiais metais!

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Žinomas tinklaraštininkas suintrigavo pasakojimu apie ukrainiečiams svarbius įvykius: „Jei pasakysiu, kad nukentės visi didžiausi sandėliai, ar niekas nenustebs?  Žinoma, nustebs. Nukentės visi didžiausi Rusijos armijos sandėliai. Jie laiko ginklus tam tikrose vietose, nes taip buvo mokomi sovietinėje armijoje. Jie neturės laiko jų niekur perkelti. Visa logistika bus nutraukta“.

Tada Dmitrijus Gordonas pridūrė: „Ką darys kareiviai be ginklų? Jie bėgs ir paliks okupuotas teritorijas. Beje, noriu pasakyti, kad kitą savaitę turėsime nuostabių naujienų iš fronto. Prašau jūsų paklausti manęs kitą savaitę. Pasakykite: „Jūs kalbėjote apie nuostabias naujienas iš fronto, ar tai ir yra tai? Ir aš patvirtinsiu: „Taip, tai“. Visas pasaulis sužinos“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(10)
(159)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: