[ŽT] „Apvers visą karo istoriją ir paguldys Rusiją ant menčių“ (Video)  ()

„Šiek tiek praskleisiu šydą.“



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindiniai įvykiai klostysis nuo šių metų spalio 1 iki lapkričio 5 d., sako Dmitrijus Gordonas. Prieš JAV rinkimus pamatysime milžiniškus įvykius, kurie priartins Ukrainos pergalę.

Dmitrijus Gordonas apie tai kalbėjo pokalbyje su Vasilijumi Golovanovu „YouTube“ kanale.

Žurnalistas paskelbė svarbius įvykius Ukrainai: „Pagrindinis dalykas įvyks prieš rinkimus JAV, o dabar pereikime prie specifikos, prie smulkmenų. Šiek tiek praskleisiu šydą ir pasakysiu, kad tai daugiausia lems sėkmingas Zelenskio turas po JAV. Kodėl sakau, kad sėkmingas? Nes žinau, kad šis turas bus sėkmingas“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4086 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

„Remiantis Zelenskio vizito JAV rezultatais, jie bus puikūs, bus užmerktos akis prieš kažką ir atsitiks kažkas, kas nuo spalio 1 iki lapkričio 5 d. apvers visą karo istoriją ir paguldys Rusiją ant menčių. Gal ne visiškai, bet stipriai“, – pabrėžė Dmitrijus Gordonas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(10)
(165)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: