[ŽT] Prasideda dar 1 įsiveržimas. „Kertamos užtvaros“ (Video)  ()

Ukrainos kariuomenė Rusijos sieną pažeidė dar vienoje vietoje.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=874648541514892&set=pcb.874649094848170

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos 95-oji atskiroji Polesės oro desantininkų brigada dar vienoje vietoje pažeidė Rusijos sieną, pirmadienį pranešė Ukrainos oro desantininkų pajėgos.

Ukrainos kariuomenė paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip Ukrainos kariai daro skyles Rusijos sienos inžinerinėse užtvarose, taip pat pirmieji mūšiai įžengus į Rusijos teritoriją.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4117 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Kur tiksliai pažeista siena, nepranešama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(1)
(89)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: