Rusija meta tris divizijas. „Tai trečias etapas“ (Video)  ()

Netrukus Kremlius imsis trečiojo bandymo.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=875098991469847&set=pcb.875099311469815

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šauktiniai ir Rusijos gvardija nesugebėjo sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Kursko srityje, todėl Rusijos valdžia buvo priversta šia kryptimi perkelti minimalų labiausiai kovingiausių pajėgų skaičių: du jūrų pėstininkų dalinius ir oro desantininkų diviziją. Tačiau tai taip pat nedavė norimų rezultatų.

Netrukus Kremlius imsis trečiojo bandymo stabilizuoti padėtį Kursko srityje, sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas interviu Jevhenijai Kutnovai, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika novin“.

[Kuponas+Vokietija!] Mažiausia kaina! Puikios kokybės pripučiamos „Lixada“ SUP irklentės - ribotas kiekis (Video)
2799 1

Mažiausia kaina šiais metais!

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Koks bus kitas etapas? Armijos korpuso arba kombinuotųjų ginklų armijos pašalinimas iš Rytų fronto Ukrainoje, – prognozavo karo ekspertas. – Kaip matome, mūsų planas vis tik pasiteisino. Jie ima rezervus iš fronto linijos, nes Rusijos Federacijoje tiesiog nėra operatyvinių rezervų, kuriuos šiandien būtų galima perkelti į Kursko sritį ir stoti į mūšį“.

„Ir taip, laukiame trečiojo etapo, kai rusai vis tiek bus priversti nustatyti veiklos kryptis, iš kurių turės atitraukti bent tris divizijas“, – sakė pulkininkas.

 

Tada Ždanovas pridūrė, kad Rusijos karių Kursko srityje dabar yra apie 35-38 tūkst., o, įvairiais skaičiavimais, norint pradėti sėkmingą kontrpuolimą, reikia 60-70 tūkst. „Taigi, trūksta mažiausiai trijų divizijų, o tai yra armijos korpusas“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(4)
(58)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: