„Reikalauja atsisakyti savo regionų.“ Zacharova pripažino. „Rusijai pateiktas ultimatumas dėl kapituliacijos“  ()

Rusijos netenkina įvykių eiga.


Marija Zacharova
Marija Zacharova
© Canal 26 (Stop kadras) | https://youtu.be/eiOWqSRkZ8Y

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija šeštadienį pareiškė, kad nedalyvaus galimame antrajame Ukrainos taikos aukščiausiojo lygio susitikime lapkričio mėnesį, nors Ukrainos vadovas Volodymyras Zelenskis davė suprasti, kad šį kartą pakvies Maskvos atstovus.

Maskva atmetė šią idėją prieš V. Zelenskio kelionę į Jungtines Valstijas, kur jis turėtų pristatyti savo taikos pasiūlymus Joe Bidenui, Kamalai Harris ir Donaldui Trumpui.

„Aukščiausiojo lygio susitikimo tikslas bus tas pats: propaguoti negyvybingą „Zelenskio formulę“ kaip vienintelį konflikto sprendimo pagrindą, gauti jai pasaulio daugumos paramą ir kartu pateikti Rusijai ultimatumą dėl kapituliacijos“, – sakoma Užsienio reikalų ministerijos atstovės spaudai Marijos Zacharovos pareiškime.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
4610

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Mes nedalyvausime tokiuose „aukščiausiojo lygio susitikimuose“, – pridūrė ji.

 

Maskva teigė esanti pasirengusi aptarti „rimtus pasiūlymus“, kuriuose būtų atsižvelgta į „padėtį vietoje, kurią sudaro geopolitinės realijos“, kaip birželio mėn. apibūdino Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

V. Putinas birželį sakė, kad Rusija sutiks su taikos derybomis, jei Ukraina atsisakys keturių savo regionų, kuriuos Maskva laiko savo nuosavybe.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(127)
(-108)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: