[ŽT] „Rusija to laukia su didele baime.“ Slaptas JAV smūgis  ()

Rusija to laukia su didele baime.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Indian Air Force (CC0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:IAFRafale.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-25 [ŽT] „Rusija to laukia su didele baime.“ Slaptas JAV smūgis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Valstijos ir Didžioji Britanija ketina leisti Ukrainai raketomis „Storm Shadow“ smogti į Rusijos teritoriją, tačiau apie savo sprendimą viešai nepaskelbs. Kaip rašo „The Moscow times“, tai bus slapti smūgiai į Rusiją. Apie tai praneša laikraštis „The Times“, remdamasis Vakarų diplomatais.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
2901 3

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Didžiosios Britanijos ir JAV valdžios institucijos jau seniai aptarinėja galimybę pritarti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų „Storm Shadow“ naudojimui smūgiams prieš Rusiją. Buvo tikimasi, kad šis sprendimas bus priimtas per JAV ir Jungtinės Karalystės užsienio reikalų ministrų Anthony Blinkeno ir Davido Lemmy vizitą Kyjive rugsėjo 11 d. Tuo metu buvo parengtos dvi galutinio pareiškimo versijos: vienoje buvo numatytas oficialus leidimas naudoti raketas, o kitoje buvo nurodyta, kad vyksta diskusijos. Galiausiai dėl neišspręstų detalių buvo išsakyta antroji versija, rašo leidinys.

 

„The Times“ šaltinių teigimu, leidimas naudoti „Storm Shadow“ smūgiams į Rusijos teritorijoje esančius karinius objektus gali būti duotas kitą savaitę per JT Generalinę Asamblėją, tačiau tai bus daroma neviešai, kad Rusija negalėtų ruoštis atakai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(3)
(56)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: