„Dėl „koščejevo adatos“ jis padarys viską“ (Video)  ()

„Krymas gali būti atkovotas bet kada.“



© Ministry of Foreign Affairs of Russia (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=L3-OQwixzwc

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas su šaukiniu „Arty Green“ interviu su Natalija Moseičuk, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale, atkreipė dėmesį į karo užbaigimo veiksnį, kurio daugelis nepastebi. Kad ir kokia būtų konflikto baigtis, revanšistų (iš Ukrainos pusės) tikrai atsiras“, – įsitikinęs karo ekspertas. O žadėti F-16 lėktuvai reikiamu kiekiu vis tiek vieną dieną mums bus pristatyti. Ir kai tai atsitiks, Krymas bus perkoštas per dvi savaites.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
2735

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

„Krymas gali būti atkovotas bet kada, jei bus tam politinė valia (Vakarų – red.), – pabrėžė analitikas – Kada nors žadėti ginklai mus vis tiek pasieks, bet rusai proveržio aviacijos srityje nepadarys. Todėl Putinas turi sutikti su bet kokiom sąlygom“.

Pasak kariškio, Krymas yra Putino „koščejevo adata“, dėl kurios jis gali atsisakyti visko, kas užfiksuota Ukrainoje, įskaitant Donbasą.

„Vienintelė galimybė jam pasilikti šią adatą – įsitikinti, kad mes neturime jokių revanšistinių nuotaikų. Jam reikia, kad kitas mūsų prezidentas ir parlamentas nebūtų tokių nuotaikų nešėjai, kad jis Vakaruose turėtų patikimus garantus, kurie pažadėtų, kad mes nevažiuosime atkovoti Krymo karinėmis priemonėmis“.

 

„Tai yra, Putinas šiandien turi sutikti su bet kokiomis sąlygomis“, – reziumavo „Arty Green“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(2)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: