„Metė absoliučiai viską, ką turi. Jie turi kažkokį planą.“  ()

Naudoja absoliučiai viską.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© tprzem(Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/soldier-the-war-the-army-conflict-4768761/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai tęsia intensyvius puolimus svarbiausiose fronto zonose, tačiau Ukrainos kariai efektyviai atremia atakas, „24 kanalui“ sakė Ukrainos nacionalinės gvardijos „Rubež“ 4–osios bepiločių orlaivių brigados „Kara nebesnaja“ įgulos vadas Andrijus Otčenašas. Kartu jis pabrėžė, kad padėtis fronto ruože, kurį gina jo dalinys, išlieka įtempta. 

Pasak jo, priešas suintensyvino puolamąsias operacijas, naudoja daug technikos ir personalo. Tačiau ukrainiečių gynėjai sunaikino pusę priešo technikos ir daug pėstininkų.

„Kartu turime suprasti, kad jei rusai šturmuoja tokiomis pajėgomis, tai nėra lengva. Jie turi kažkokį planą ir toliau didins puolimo veiksmus“, – pabrėžė kariškis. 

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
2936 3

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Anot jo, nors priešas meta rezervus ir nestabdo puolamųjų veiksmų, rusų nuostoliai, palyginti su pasiekimais, yra itin dideli. Visų pirma, okupantai praranda daug gyvosios jėgos, o užimtos pozicijos ar teritorijos nėra reikšmingos. 

Otčenašas taip pat atkreipė dėmesį į priešo taktiką, kai jis stengiasi pirmiausia neutralizuoti Ukrainos flangų ugnies galimybes. Tai yra, sako kariškis, puolimų metu okupantai gana kompetentingai naudoja ginklus. Jie, pasak kariškio, iš pradžių stengiasi maksimaliai nuslopinti ukrainiečių flanginių dalinių ugnies veiksmus. 

 

„Po to jie jau šturmuoja ten, kur buvo suplanavę, naudodami FPV dronus, desantą, artileriją – absoliučiai viską, ką turi. Ir jie to turi gana daug“, – sakė vadas. 

Kartu jis pabrėžė, kad aktyvi kova su dronais tęsiasi abiejose pusėse, tačiau pranašumas yra Ukrainos dronų operatorių pusėje, kurie demonstruoja geresnius įgūdžius ir pasiekia geresnių rezultatų. 

„Mūsų pilotų kokybė yra daug geresnė, o tai užtikrina aukštus rezultatus“, – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: