[ŽT] Kas čia dabar? Ukrainiečiai danguje sutiko keistą paukštį (Video)  ()

Ukrainiečių dronai medžioja rusų dronus, bet tokio vaizdo nesitikėjo.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina sukūrė unikalią oro gynybos sistemą. Tai – pirma dronais paremta sistema pasaulyje. Dronai pastebi įsibrovėlius, dronai juos ir sunaikina. Taip ukrainiečiai naikina visus didelius rusų dronus – nuo tankų žudiko „Lancet“ iki žvalgybinių „Supercam“. Rusai žino, kad tai yra problema jiems, todėl jie pradėjo dažyti savo dronus žemės kamufliažu – jie dažo viršutinį savo dronų paviršių žalia spalva, kad iš viršaus priartėję ukrainiečiai jų nepastebėtų. Bet kartais Ukrainos oro erdvės gynėjai sutinka ir kitokiomis spalvomis papuoštų rusų dronų.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4236 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Šį droną nudažę rusai, panašu, nusprendė į kamufliažą pažiūrėti kūrybiškai – savo žvalgybinį bepilotį jie papuošė Ukrainos ir Vokietijos simboliais:

 

Kokio velnio? Tikriausiai be jokios priežasties. Nors ukrainiečiai yra sutikę rusų dronų su ukrainietiškais užrašais. Rusai, galbūt, bando sutrikdyti ukrainiečių dronų pilotus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(35)
(3)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: