„Prie Kyjivo.“ Baltarusiai įsiveržė į Ukrainą (Foto)  ()

Karinis mokomasis lėktuvas kirto sieną.



© Rosoboronexport (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=VrA5aIzYeUk

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-09-25 „Prie Kyjivo.“ Baltarusiai įsiveržė į Ukrainą (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Antradienį, rugsėjo 24 d., apie 14.30 val. (Kyjivo laiku), Ukrainos sostinėje, taip pat Kyjivo srityje paskelbtas oro antskrydžio pavojaus signalas. To priežastis – „negreitas oro taikinys“, kirtęs valstybės sieną iš Baltarusijos teritorijos ir pasukęs pietų kursu, taip pažeisdamas Ukrainos šalies oro erdvę, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“, remdamasis „Belarusski Gajun“.

Pranešama, kad tai buvo Baltarusijos ginkluotųjų pajėgų karinis mokomasis lėktuvas Jak-130, jis buvo pastebėtas prie Kyjivo ir Žytomyro sričių administracinės sienos.

Šiuo metu, kaip stebėjimo grupės rašo „Telegram“ kanaluose, taikinys nepastebimas. Dėl kokios priežasties baltarusių lėktuvas atsidūrė virš Ukrainos teritorijos, aiškinamasi. Kur jis dabar yra, taip pat nežinoma.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4300 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, lėktuvas Jak-130 kirto Ukrainos valstybės sieną iš Baltarusijos netoli Diatlyko gyvenvietės, Gomelio srityje.

Ukrainos socialinių tinklų vartotojai užsiminė, kad baltarusių „agrofiureriui“ Aleksandrui Lukašenkai pasidarė nuobodu ir jis nusprendė dar kartą „paaštrinti situaciją“, nedrįsdamas imtis rimtesnių veiksmų.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(27)
(-19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: