60 %! Jie žino, kaip galima sunaikinti rusus  ()

Ukrainos prezidento patarėjas įvardijo didžiausią problemą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=876056348040778&set=pcb.876057488040664

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento patarėjas Vladislavas Vlasiukas antradienį sakė, kad apie 60 procentų Ukrainos mūšio laukuose naudojamų Rusijos ginklų dalių yra gautos iš Kinijos.

„Jei imsite visas įprastas ginklų rūšis ir skaičiuosite užsienyje pagamintus komponentus, apie 60 procentų bus iš Kinijos. Ukraina žino, kaip galima sunaikinti rusus. Dėl to ilgai diskutavome su kai kuriais komponentų tiekėjais. Sakyčiau, Kinija yra didžiausia problema“, – sakė Vlasiukas.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos belaidis dulkių siurblys (Video, „Proscenic P13“)
3192

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Volodymyro Zelenskio patarėjas sakė, kad kai kurios svarbios stebėjimui naudojamos dalys, bepiločiai orlaiviai ir raketos atkeliavo iš JAV, Nyderlandų, Japonijos, Šveicarijos bei kitų Vakarų šalių.

 

2022 metų vasarį prasidėjus Rusijos agresijai prieš Ukrainą, tarptautinė bendruomenė įvedė Maskvai prekybos sankcijas, tačiau Rusija nuo tada sugebėjo aprūpinti savo karo mašiną vakarietiškomis mikroschemomis ir puslaidininkiais, rašo britų agentūra „Reuters“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(4)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: