[ŽT] 30 tonų sprogmenų. Slaptas Ukrainos ginklas (Video)  ()

Naktį iš rugsėjo 17-osios į 18-ąją Ukrainos dronai atakavo Rusijos arsenalą Toropeco mieste. Sekmadienio rytą jie smogė antrąjį smūgį. Taip pat atakuotas ir Tichoreckas Krasnodaro krašte.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikriausiai tik Rusija galėtų pasakyti, kiek tiksliai amunicijos buvo sunaikinta per šias atakas. Pakartotiniai sviedinių ir, matyt, raketų sprogimai buvo girdimi ir praėjus pusei paros po atakų. Ukrainiečiai mano, kad rusai galėjo netekto 60 tūkstančių tonų amunicijos, įskaitant artilerijos sviedinius, „Iskander“ ir Šiaurės Korėjos raketas KN-23. Tyliai viliamasi, kad ten galėjo būti ir iranietiškų raketų, kurių, kaip skelbiama, Rusija jau buvo gavusi.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
2749

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

Manoma, kad Ukraina šioms atakoms panaudojo savo gamybos droną „Palianyca“, kurį dažnai vadina „dronu-raketa“ dėl jo panašumo į mažą sparnuotąją raketą.

 

„Per trečiadienio ataką buvo susprogdinta 30 000 tonų sprogmenų, o tai reiškia 750 000 sviedinių. Jei žiūrėtume į vidutinį kovinį aktyvumą, Rusijos Federacija per savaitę panaudodavo 10 000 sviedinių. Taigi, tai buvo dviejų ar trijų mėnesių amunicijos atsargos. Šios atakos Rusijai sukėlė žymių amunicijos nuostolių dėl ir šių nuostolių poveikį fronte pamatysime artimiausiomis savaitėmis“, – sakė Estijos gynybos pajėgų žvalgybos centro vadovas pulkininkas Antsas Kiviselgas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(0)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: