„Nesijaudinkit dėl grasinimų.“ Daugeliu krypčių. „Sunaikintas Rusijos laivynas“  ()

Ukraina neketina nuleisti rankų.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=868966882083058&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovas Andrijus Jermakas dar kartą patvirtino, kad Ukrainos kvietimas prisijungti prie NATO yra svarbi prezidento Volodymyro Zelenskio strateginio pergalės plano vykstančiame kare su Rusija dalis. Kalbėdamas Niujorke įsikūrusioje Užsienio santykių taryboje Jermakas pabrėžė, kad kvietimas į NATO yra platesnio požiūrio į teisingos ir ilgalaikės taikos užtikrinimą dalis.

Jei Ukraina nebus NATO narė, ES rizikuoja palikti savo rytinį flangą pažeidžiamą, o tai gali paskatinti tolesnę Rusijos agresiją regione, galiausiai keliančią grėsmę visos ES saugumui.

[EU+Kuponas] Lietuvoje taip pigiai nerasite! Rekordinės kainos belaidis dulkių siurblys (Video, „Proscenic P13“)
3190

Rekordiškai žema kaina

Specialus kuponas

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

„Ukrainos pakvietimas į NATO yra pergalės plano dalis. Taip pat paraginau mūsų partnerius nesijaudinti dėl Rusijos grasinimų dėl eskalacijos“, – pareiškė jis savo kalboje. Šis teiginys pabrėžia Ukrainos įsipareigojimą stiprinti savo tarptautinius aljansus vykstančių karo veiksmų akivaizdoje.

Jis pabrėžė, kad nors Ukraina šešis kartus padidino ginklų gamybą, šaliai vis dar labai trūksta išteklių visiems operatyviniams poreikiams patenkinti.

 

„Turime įgyti pranašumą mūšio lauke, kad priverstume Putiną nutraukti karo veiksmus. Dedame visas pastangas. Neturėdami jūrų pajėgų, sunaikinome Juodosios jūros laivyną. Neturėdami pranašumo ore, sustabdėme Rusijos pažangą daugeliu krypčių, įskaitant Charkivą. Be baimės sugrąžinome karą Rusijai“, – pabrėžė Jermakas, kalbėdamas apie Ukrainos atsparumą priešpriešos akivaizdoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: