„Jei Rusija puls Ukrainos atomines elektrines, turėsime nedelsiant įsikišti“  ()

Pasak Lenkijos prezidento, Rusija jau atakavo dvi Ukrainos jėgaines – Černobylyje ir Zaporižios regione, tačiau tada nelaimė neįvyko. Šiandien grėsmė išlieka ir su ja reikia kovoti.


Zaporižios AE
Zaporižios AE
© Ralf1969 (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kernkraftwerk_Saporischschja.JPG

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiulis pavojus tyko virš Ukrainos atominių elektrinių ir jis susijęs su Rusijos puolimu. Reiks nedelsiant įsikišti, jei priešas atakuos pavojingus objektus. Tai pareiškė Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda.

Per savo kalbą JT Generalinėje Asamblėjoje Niujorke Volodymyras Zelenskis perspėjo pasaulį apie galimus Rusijos planus, susijusius su atakomis prieš atomines elektrines Ukrainos teritorijoje. Įvairios pasaulio šalys gali būti paveiktos niokojančių padarinių.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
2869 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Lenkijos prezidentas savo ruožtu Vakarams priminė, kad Rusija jau atakavo Zaporižios atominę elektrinę Enerhodare, o taip pat ir neveikiančią Černobylio atominės elektrinę invazijos pradžioje. Tada nelaimė neįvyko, bet grėsmė išlieka.

 

„Pavojus yra, ir į jį reikia atsižvelgti. Jei atakos įvyks, reikės nedelsiant įsikišti į šį reikalą, kviesti ekspertus“, – sakė Andrzejus Duda.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(4)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()