„Ką jūs čia sulaikot, aš savo šalyje!“ Pilietis parodė, kaip tvarkytis su nekviestais rusais (Video)  (3)

Moldovos pilietis parodė, kaip važiuoja į Moldovos Padniestrę.



© Ekrano nuotrauka

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padniestrė yra Moldovos dalis, kurią faktiškai kontroliuoja Rusija. Padniestrė netgi skelbė nepriklausomybę, kalbėjo apie norą prisijungti prie Rusijos. Tai yra separatistinis regionas, kur yra Rusijos karių kontingentas. Padniestrė ribojasi su Ukraina ir netgi buvo manančių, kad Rusija gali pulti Ukrainą ir iš šios pusės, bet akivaizdu, kad ten dislokuoti kariai karui nėra pasiruošę, o ir logistiškai būtų sunku palaikyti tokią operaciją. Kita vertus, tikėtina, kad Rusija planavo pulti Ukrainą tol, kol pasieks Padniestrę, visiškai atskirdama Ukrainą nuo Juodosios jūros.

Kaip sekasi Padniestrėje tarnaujantiems rusams? Tinkami kariauti rusai iš ten buvo perkelti į fronto liniją. Likę ne tokie vykę kariai daug geria ir kenčia vietinių patyčias.

[Kuponas+Vokietija] Atlaiko 200 kg! Didžiulės SUP irklentės už rekordinę kainą - ribotas kiekis (Video)
3057 4

Specialus kuponas

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Štai šis Moldovos pilietis parodė, kaip važiuoja per rusų įrengtą patikros punktą. Pirmiausia jis grojo ukrainietišką muziką, bet buvo sustabdytas dėl to, kad filmavo. Jis iškeikė rusus, kelis kartus primindamas, kad jis yra savo šalyje, o jei – ne. O tada nuvažiavo:

 

Atkreipkite dėmesį į rusų drąsą ir pasiryžimą vykdyti jiems priskirtas užduotis. Jie nenori ten būti ir, atrodo, supranta, kad yra tie, kurie atliko.  „Važiuok į Rusiją ir ten aiškink, kam ką filmuoti“, prieš nuvažiuodamas paaiškino Moldovos pilietis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(219)
(8)
(211)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: