[ŽT] „Varyk į savo prakeiktą Rusiją.“ Jis važiavo pro „taikdarių“ kontrolės postą. „Žinot ką, bl&**“ (Video)  ()

Visu garsu paleido ukrainietišką dainą.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Moldovos pilietis, važiuodamas pro Rusijos „taikdarių“ kontrolės postą, visu garsu rusams paleido ukrainietišką dainą „Oi, u Luzi Červona kalina“.

Rusai sureagavo į tokius veiksmus ir už kelių šimtų metrų sustabdė vyro automobilį bei išreiškė ketinimą sulaikyti jį už patikros punkto filmavimą.

„Aš esu Moldovos pilietis, tu, bl&** Rusijos pilietis, tu sulaikysi mane mano šalies teritorijoje? Galbūt kažką sumaišei? Varyk į savo prakeiktą Rusiją ir ten aiškink. Žinot ką bl&**, išsiskirstom ir aš važiuoju“, – pasakė vyras „taikdariams“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4248 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Po minutę trukusio žodinio ginčo moldavas sėdo į automobilį ir nuvažiavo.

„Štai kaip reikia pravažiuoti šį dvokiantį Padniestrės postą“, – situaciją komentavo jis.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: