[ŽT] „Kai paklausi Ukrainos pilotų, kur yra jų F-16.“ Neįtikėtina, ką skelbia Rusija (Foto)  ()

Rusijos diplomatai šėlsta.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:F-16_Fighting_Falcon_in_flight#/media/File:111109-F-MJ260-441_-_Flickr_-_Official_U.S._Air_Force.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ambasada Pietų Afrikos Respublikoje pasidalino sudužusio F-16 nuotrauka. Prie jos jie paliko pašiepiantį prierašą – „Kai paklausi Ukrainos pilotų, kur yra jų F-16.“ Tokie pranešimai net nestebina, nes visos Rusijos ambasados dalijasi keistais pranešimais apie Ukrainą.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
4248 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Tik ši nuotrauka su Ukraina neturi nieko bendro. Tai – JAV, Kalifornijoje, 2019 metais sudužusio naikintuvo nuolaužos. Pilotas išgyveno.

Ukraina tikrai prarado vieną F-16 naikintuvą, bet toks yra ginklų likimas kare. Rusija neteko daug didesnių ir brangesnių lėktuvų šiame kare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()