[ŽT] Visa griaunantys smūgiai iš JAV. Buvo palaidotos paskutinės Kremliaus viltys  ()

Iš JAV skrieja Rusijos nedžiuginančios žinios.


Volodymyras Zelenskis amunicijos gamykloje JAV
Volodymyras Zelenskis amunicijos gamykloje JAV
© President Of Ukraine (CC0 1.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_Visited_Scranton_Army_Ammunition_Plant_(54014754667).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Jungtinės Valstijos skyrė Ukrainai 7,9 mlrd. dolerių naujos karinės pagalbos ir įvedė naujas sankcijas Rusijai.

Esu dėkingas JAV Prezidentui Joe Bidenui, JAV Kongresui, abiem partijoms, respublikonams ir demokratams, taip pat visiems Amerikos žmonėms už tai, kad šiandien buvo paskelbta apie didelę 7,9 mlrd. dolerių gynybos pagalbą Ukrainai ir įvestas sankcijas Rusijai.

Ukrainos žmonių ir mūsų drąsių karių, esančių fronto linijose, vardu dėkoju mūsų artimiausiai sąjungininkei Jungtinėms Valstijoms už tai, kad rado būdą, kaip atlaisvinti likusią saugumo pagalbos Ukrainai dalį ir užtikrinti, kad Prezidento pasirinkimas nepasibaigtų iki JAV finansinių metų pabaigos“, – dėkojo Ukrainos prezidentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(1)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: