Kas tai padarė? „Visas pasaulis ploja.“ Į Rusijos gynybos ministeriją (Video)  ()

Ukraina gali priartinti savo pergalę.



© A.Savin (CC BY-SA 3.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Moscow_Frunzenskaya_Embankment_at_Pushkinsky_Bridge_08-2016.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grigorijus Tamaras pirmiausia pasidalijo skaudžiu dalyku: „Dabar pasakysiu gal labai aštrius žodžius, beveik prieš metus, spalio 7 d., valstybėje įvyko tragedija, padalijusi mūsų šalį į „prieš“ ir „po“. Mes niekada nebūsime tokie, kokie buvome. Vienas iš dalykų, nutikusių šios tragedijos metu, buvo tai, kad buvo prarasta mūsų kariuomenės reputacija. Reputacija buvo kuriama dešimtmečius, bet prarasta per vieną dieną, o dabar šią reputaciją atkuriame jau metus“.

Grigorijaus Tamaro interviu „Fabrika novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
3183 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Karo ekspertas paaiškino, kaip Ukraina gali priartinti savo pergalę: „Bombarduokite Rusijos gynybos ministeriją Maskvoje, bombarduokite Lubianką ir neprisipažinkite. Į klausimą, kas tai padarė, skėstelkite rankomis. Mes sakome, kad kaltas Liuksemburgas arba Lichtenšteinas. Mes nežinome. Nežinau, kas tai padarė su pranešimų gavikliais. Tikrai, aš nežinau. Niekas neturi jokių įrodymų. Galbūt tai tikrai graikų žvalgyba“.

„Subombarduokite ir pažiūrėkite, kokia bus amerikiečių reakcija. Nugalėtojai nėra teisiami. Romėnai tai pasakė. Dabar atlikote keletą puikių operacijų ir sunaikinote amunicijos sandėlius. Ar kas nors paklausė, kokiais ginklais tai darėte? Tiesiog visas pasaulis jums plojo (turiu omenyje karinius profesionalus), bet kaip tai buvo padaryta, nesvarbu. Svarbiausia, kas buvo padaryta“, – aiškino Izraelio istorikas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(444)
(24)
(420)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: