„Tai Ukrainos F-16.“ Rusija eina iš proto. „Naikintuvas yra tikras“ (Foto)  ()

Rugsėjo 27 dieną.



© War Thunder. Официальный канал (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=8ObwmGwA8wE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 27 dieną Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerija patyrė gėdą paviešinusi lėktuvo nuolaužų nuotrauką, sakydama, kad tai neva Ukrainos ginkluotųjų pajėgų F-16. Tiesą sakant, nuotrauka pasirodė netikra: naikintuvas yra tikras, tačiau Ukrainos herbas ant uodegos – „Photoshop“ darbas. Nuotrauką paskelbė Rusijos ambasada Pietų Afrikoje  (vienas iš Rusijos užsienio reikalų ministerijos padalinių).

Apie tai pranešė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
6961 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Okupacinės šalies diplomatai nuotrauką pakomentavo žodžiais: „Kai paklausi ukrainiečių pilotų, kur yra jų F-16“. Rusijos diplomatų „triumfą“ analitikas Oliveris Aleksandras socialiniame tinkle X pavertė fiasko.

 

„Kai jūsų amunicijos saugyklos nuolat sprogsta ir jūs turite publikuoti F-16 fotošopuotus vaizdus, ​​​​kad pakeltumėte kovinę dvasią“, - atsakė Aleksandras, parodijuodamas Rusijos diplomatinės misijos būdą.

RF manipuliavimui panaudota nuotrauka iš tikrųjų buvo daryta 2019 m., joje parodytos JAV, Kalifornijoje, 2019 metais sudužusio naikintuvo nuolaužos. CNN apie incidentą rašė 2019 metų gegužės 17 dieną.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(4)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: