[ŽT] „Didžiausias smūgis per visą karą.“ Rusijos ir Š. Korėjos nuostolius net sunku suskaičiuoti. Netrukus pajus visa kariuomenė (Foto)  ()

Britų žvalgyba išanalizavo Ukrainos pajėgų smūgių Rusų arsenalams pasekmes.



© Mil.gov.ua (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:UA_Kramatorsk_TDF_Battalion.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Karalystės Jungtinės Karalystės žvalgyba teigia, kad Ukrainos atakos prieš Rusijos amunicijos sandėlius Krasnodaro ir Tverės srityse turės ženklių pasekmių rusų pajėgoms Ukrainoje. Dūmais į orą išlėkė daugybė sviedinių ir raketų.

„Šie smūgiai beveik neabejotinai sukels bent trumpalaikius Rusijos artilerijos ir šaulių ginklų amunicijos tiekimo sutrikimus, o tai yra kritiniai ištekliai sekinamame kare, kuriame dominuoja masiniai apšaudymai“, – teigia britų analitikai.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
3006 5

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

 

Per tris neseniai įvykdytas atakas prieš Rusijos arsenalus Ukraina sunaikino milžinišką amunicijos kiekį, įskaitant Šiaurės Korėjos atsiųstą amuniciją. Vos per kelias dienas Rusija patyrė tokių didelių amunicijos nuostolių, kokių dar nebuvo patyrusi šiame kare. Ukrainos dronai anksčiau naikino mažesnes amunicijos saugyklas, lauko amunicijos sandėlius. O dabar sunaikintos milžiniškos saugyklos, iš kurių amunicija tiekta frontui. Neįmanoma, kad tai neturėtų pasekmių.

(97)
(2)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: