„Kiekvienas sėkmingas Kotlubanas daro įtaką.“ Greitai iš karinių sandėlių liks tik prisiminimas (Video)  ()

Ką svarbu suprasti ukrainiečiams.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vitalijus Portnikovas paaiškino, ką svarbu suprasti ukrainiečiams: „Pagalvokime, kiek šie smūgiai būtų efektyvesni, jei jie būtų vykdomi su raketomis, kurias mūsų sąjungininkai tiekia Ukrainai. Taigi iš šio sandėlio Kotlubane liktų tik prisiminimas, ir nebūtų su kuo pasidalinti šiais prisiminimais, nes nuo Irano balistikos išsitaškytų visai ne tie, į kuriuos nukreipta agresyvi Rusijos armijos energija. Tad, kai kalbame apie tai, kaip baigti karą su Rusijos Federacija, turime atsiminti, kad „raktas“ šio karo užbaigimui bus „Putino kišenėje“ tik iki tol, kol Kremliaus vadovas turės pakankamai ginklų šiam karui tęsti“.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
3084 5

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Vitalijus Portnikovas apie tai kalbėjo savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Politikos apžvalgininkas pranešė: „Jei Putinui trūksta amunicijos, jei Putinui trūksta balistinių raketų, jei Putinui trūksta resursų ir pinigų, tai net žmogus, turintis tokių agresyvių ambicijų kaip dabartinis Rusijos Federacijos vadovas yra priverstas galvoti apie karo veiksmų sustabdymą ir net sustabdymą. Kuo veiksmingesni bus Ukrainos karių smūgiai Rusijos armijos arsenalui, tuo realesnės bus Rusijos ir Ukrainos karo pabaigos perspektyvos artimiausioje ateityje“.

Būtent tai turi suprasti Ukrainos sąjungininkai. Būtent tai „Ramšteino“ formato susitikime turėtų aptarti tų šalių vadovai, kurios pasiruošusios padėti Ukrainai tolimesnėje mūsų kovoje su Rusijos agresoriumi. Būtent tai turėtų tapti dabartinio JAV prezidento Bideno politiniu palikimu. Kiekvienas sėkmingas Kotlubanas daro įtaką Rusijos vadovybės nuotaikai. Kol Rusijos elitas yra įsitikinęs, kad Rusija laimi karą, gamtoje nėra perspektyvų baigti karą jokiomis sąlygomis“, – pabrėžė Vitalijus Portnikovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(4)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: