[ŽT] „Veikti reikia skubiai.“ „Azov“ vadas meta tikrą bombą  ()

Karo dinamika auga kaip ant mielių.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=879508551028891&set=pcb.879508644362215

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai pasiekė pažangą svarbiuose fronto sektoriuose. Karas gali priartėti prie didelių miestų, „Telegram“ sakė Trečiosios puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas.

„Visi jau priprato prie naujienų apie Rusijos armijos veržimąsi į „kažkur į Rytus“. Na juda ir tegul juda, tai nėra taip baisu, bet jie jau pasiekė Pokrovską, o paskui pasieks kitus miestus. Įskaitant didelius miestus, kuriuose gyvena šimtai tūkstančių žmonių“, – sakė Žorinas.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
6033 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Jis teigė, kad dabar karo dinamika yra labai didelė, o priešas tik didina tempą. Tačiau ukrainiečių daliniai išsenka – be rotacijų ir normalių pakeitimų.

 

Ukrainos visuomenė turi pabusti, aš nenoriu nieko gąsdinti, bet šiuo metu nesame geriausioje padėtyje. Norėdami visa tai pašalinti, reikia veikti, o ne laukti ir svajoti. Ir labai svarbu nustoti tikėti pasakomis apie staigią pergalę ir ramybę, kurią mums kažkas suteiks“, – pridūrė Žorinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: