„Draugas Kimas išklausė draugą Vladimirą.“ Soc. tinklai springsta iš juoko. Ką gavo rusai (Foto)  ()

Jie seniai turėjo būti sunaikinti.


Karas Ukrainoje
Karas Ukrainoje
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija)https://www.facebook.com/photo?fbid=879952160984530&set=pcb.879952207651192

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai su kokiais keistais dalykais ukrainiečių kovotojai susidūrė Rusijos pozicijose, rašo Oleksandras Kovalenko, karo ir politikos apžvalgininkas.  

„Tai kiniški  7.62X54R kalibro šoviniai, pagaminti 1969 m. Tiems, kurie tingi išsiimti skaičiuotuvą, iš karto pasakysiu – jiems 55 metai.

Iš karto noriu pastebėti, jog tai nereiškia, kad Kinija siunčia amuniciją Rusijai. Kiniškas sovietinio „LPS gzh“ analogas vienu metu buvo tiekiamas Iranui ir KLDR. Ypač daug jų yra KLDR. Kinijoje tokie šaudmenys jau seniai utilizuoti, juolab kad šalies šautuvams jie praktiškai netinkami.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
3080 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

 

Verta paminėti, kad 2024 m. tai ne pirmas toks juokingas radinys, todėl ypač po V. Putino susitikimo su Kim Jong-unu galime teigti, kad Rusija taip pat kreipėsi į KLDR dėl sovietinio kalibro šovinių. Žinoma, draugas Kimas išklausė draugą Vladimirą ir atsiuntė 1969 metų šovinius, kurie jau seniai turėjo būti sunaikinti.

Viską, kas geriausia, broliams rusams! Kim Jong-unas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(3)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()