„Buvo visiškai sunaikinti.“ Rusija atitraukia kariuomenę (Video)  ()

Didis mūšis Kupjansko kryptimi rusams nenusisekė.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© General Staff of the Armed Forces of Ukraine (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo.php?fbid=756735353306212&set=pb.100069092624537.-2207520000&type=3

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-01 „Buvo visiškai sunaikinti.“ Rusija atitraukia kariuomenę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugsėjo 26 d. Charkivo srityje įvyko vienas didžiausių pastarųjų savaičių mūšių Ukrainoje. Iš paskelbtos informacijos ir filmuotos medžiagos matyti, kad rusai į puolimą įtraukė apie 50 įvairaus tipo transporto priemonių, tačiau patyrė visišką pralaimėjimą, praneša „Wirtualna Polska“.

Filmuotą medžiagą apie rusų nesėkmingą puolimą paskelbė 92-osios atskirosios desantinės ir šturmo brigados bataliono „Achilas“ vadas Jurijus Fedorenko. Tai viena iš Ukrainos brigadų, veikiančių Kupjansko kryptimi.

Šiuo atveju rusų puolimui atremti pirmiausia buvo naudojami bepiločiai orlaiviai (kamikadzės, taip pat daugkartinio naudojimo šaudmenis mėtantys bepiločiai orlaiviai), kurių operatoriai labai efektyviai smogė rusų sunkvežimiams, tankams, pėstininkų kovos mašinoms ir šarvuočiams BTR ir MT-LB.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
3092 5

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Kaip pranešė Jurijus Fedorenko, visiškai sunaikinta 14 rusų transporto priemonių. Dar 26 užpuolikų technikos vienetus pavyko apgadinti. Į rusų nuostolių sąrašą įtraukti keturračiai (visureigiai), sunkvežimiai „Ural“ ir UAZ, taip pat sunkioji šarvuotoji technika – tankai, pėstininkų kovos mašinos BMP ir šarvuočiai BTR bei MT-LB.

 

Interneto svetainėje „Defence Romania“ pabrėžiama, kad tokie išpuoliai kare Ukrainoje dabar yra labai reti, daugiausia dėl didelio mūšio lauko matomumo ir daugybės prieštankinių, artilerijos ir dronų pajėgų. Dauguma pavienių atakų vykdomos naudojant mažiau įrangos. Šiuo atveju rusai daugiausia rėmėsi senesnės, posovietinės ginkluotės rinkiniu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(5)
(88)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: