Ant bedugnės taško. Putinas yra labai arti to, kad pasiųstų ginklus į NATO šalį  ()

NATO lėktuvai pastebėjo šį tą šiurpaus.



© https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Romanian_frigate_Regele_Ferdinand_during_a_Black_Sea_Boarding_Exercise.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija stipriai užminavo Juodąją jūrą. Viena iš priežasčių – noras visiškai kontroliuoti Ukrainos prekybą. Dėl neįtikėtinos daugybės jūrinių minų Ukraina negali laisvai vykdyti savo eksporto įsipareigojimų. Be to, Rusija taip apriboja ir NATO laivų judėjimo laisvę.

Bet jūrinės minos yra toks dalykas – jos plūduriuoja po vandens paviršiumi ir inkarai jas ne visada tinkamai išlaiko. Yra buvę labai daug atvejų, kai audros išplovė jūrines minas į krantą. Jūrinės minos yra pavojingi ginklai.

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
3144 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Neseniai per NATO pratybas prie Bulgarijos krantų NATO kariniai lėktuvai Juodojoje jūroje pastebėjo daugiau nei 100 minų, rašo „The Telegraph”. Teigiama, kad jos yra tokioje padėtyje, kad jos gali atsidurti teritoriniuose NATO šalių vandenyse. To pasekmės gali būti labai skaudžios. Rusijos tyčia į jūrą paleistas ginklas gali nuskandinti prekinį, žvejybinį ar karinį NATO šalies laivą – kaip kitaip traktuoti tokį incidentą jei ne kaip užpuolimą?

 

Rusijos bandymas kontroliuoti Ukrainos grūdų eksportą, taip kuriant prastėjančią humanitarinę situaciją pasaulyje, yra kone nusikalstamai blogas. Ir tai darydamas jis rizikuoja pradėti karą su NATO, rašo „The Telegraph”.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(30)
(4)
(26)

Komentarai ()