Pasirodė „bombų tėvas“. Audringa Ukrainos reakcija (Video)  ()

Vakuuminė bomba ODAB-9000 dar vadinama „bombų tėvu“.



© Ekrano kopija | https://x.com/wartranslated/status/1841408889486463172/video/1

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-02 Pasirodė „bombų tėvas“. Audringa Ukrainos reakcija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Charkivo“ operatyvinės-taktinės grupės atstovas pulkininkas Vitalijus Sarancevas paneigė informaciją apie tai, kad rusai Vovčanske panaudojo galingą aviacinę bombą ODAB-9000, sakydamas, kad tokie pranešimai yra informacinio karo dalis.

Pažymima, kad ODAB-9000 naudojimui reikalingas strateginis bombonešis, pavyzdžiui, Tu-160, tačiau tokių orlaivių judėjimas neužfiksuotas.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
6990 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Anot Sarancevo, okupantai panaudojo mažesnio svorio ir galios bombą, kurią sprogdinant propagandistai sukūrė „įspūdingą vaizdą“.

Sarancevas taip pat pridūrė, kad tokie pranešimai gali būti informacinio karo, kuriuo siekiama demoralizuoti Ukrainos gynybos pajėgų karius, įbauginti vietos gyventojus ir destabilizuoti regioną, dalis.

 

Anksčiau Rusijos propagandistai „Telegram“ kanalais skleidė informaciją apie tariamą ODAB-9000 naudojimą Vovčanske.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(9)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()