Rusai krykštauja iš džiaugsmo. Po varžtelį narsto vokiečių „Leopardą“. Kas nutiko? (Video)  (3)

„Uralvagonzavod“ paskelbė, kad vokiečių tankas greitai nebeturės paslapčių. Jis buvo užgrobtas ir iš mūšio lauko nugabentas į bendrovės tyrimų laboratorijas, kur bus išardomas varžtas po varžto.


Leopard 2
Leopard 2
© Ekrano kopija | https://www.youtube.com/watch?v=2TxCx-RJwHk

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-10-04 Rusai krykštauja iš džiaugsmo. Po varžtelį narsto vokiečių „Leopardą“. Kas nutiko? (Video)  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skaičiuojama, kad iki šiol į Ukrainą buvo atgabenta maždaug 200 tankų „Leopard 2“, kurie iš karto tapo vienu svarbiausių Ukrainos arsenalo elementų. Jie atkeliauja iš skirtingų šalių.

O kaip dėl nuostolių? Teigiama, kad iš viso maždaug 30 „Leopard 2“ tankų buvo sunaikinta arba apgadinta per mūšius, o 15 užėmė Rusijos pajėgos.

Tačiau, pamušti tanką yra viena, pamti jį iš mūšio lauko yra visai kas kita – tad nieko keisto, kad Rusijos pusė ką tik pasidalijo įrašu apie tanko atvykimą į „Uralvagonzavod“. Kaip matyti vaizdo įraše, „Leopard 2“ atgabentas sunkvežimiu ant puspriekabės, o vietoje jo laukė kranas, kuris jį iškrovė.  

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
6801 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

„Šiuo metu priešo transporto priemonė stovi ant keltuvų. Koncerno „Uralvagonzavod“ specialistai pradėjo ardyti tanko „Leopard“ komponentus, sistemas ir agregatus. Atlikus tyrimą ir išanalizavus rezultatus bus parengtas atskirų sistemų ir visos transporto priemonės faktinio techninio ir karinio lygio ekspertinis vertinimas“, – teigia „Uralvagonzavod“.

Rusijos inžinieriai dabar sutelks dėmesį į pagrindinius tanko komponentus ir sistemas, o pagrindinis jų tikslas bus išanalizuoti šioje konstrukcijoje naudojamus technologinius sprendimus ir naujoves.

 

Kaip mano „Bulgarian Millitary“ ekspertai, pirmiausia bus analizuojami šarvai, sudaryti iš kompozicinių medžiagų ir keramikos derinio, skirtos. 

Šių medžiagų studijavimas gali suteikti vertingų duomenų, kaip pagerinti atakų efektyvumą ir vėliau tobulinti Rusijos tankus, ypač atsižvelgiant į atsparumą naujo tipo ginklams.

Be to, Rusijos inžinieriai ištirs „Leopard 2“ tanko ginklus ir elektronines sistemas, įskaitant 120 mm pabūklą ir automatines ugnies valdymo sistemas. Trumpai tariant, tokia analizė suteikia strateginį pranašumą, leidžiantį pritaikyti fronte naudojamas taktikas ir technologijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(26)
(-21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)