[ŽT] „Tai kainuoja nepakeičiamas mašinas!“ Ukraina meta savo geriausius tankus į ugnį  ()

Rusija jau sunaikino bent vieną tokį ukrainiečių tanką.



© synaxonag (CC BY 2.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Leopard_2A6_tank_-_IL%C3%9C_2012.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos operacija Kurske vis dar žymima klaustukais tiek pačioje Ukrainoje, tiek jos partnerėse Vakaruose. Kam reikia šios operacijos? Koks jos tikslas? Ukrainiečiams puolant Kurską Rusija užima vertingas gyvenvietes Ukrainoje. Ukrainiečiai anksčiau ar vėliau vis tiek pasitrauks iš Kursko regiono, o štai išvaryti rusus iš Vuhledaro jau gali ir nepavykti.

„Forbes” rašo, kad tai, kad Ukraina Kursko operacijai skiria labai daug resursų, rodo, koks svarbus jiems šis puolimas. Pavyzdžiui, ukrainiečiai į Kurską gena geriausius savo tankus „Strv 122” ir „Leopard 2A6”. Šių šarvuočių Ukraina turi labai nedaug, o Rusija Kursko srityje turi labai daug galimybių juos sunaikinti. Bent vieną tokį tanką Kurske Ukraina jau prarado.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
3074 5

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

„Forbes” šiuos tankus netgi pavadino „nepakeičiamais”. „Kol kas tai yra kaina, kurią jie yra pasirengę mokėti bandydami užimti ir, kaip tikimasi, išlaikyti nedidelę Rusijos dalį”, rašoma straipsnyje. Ukraina praranda ne tik tankus, bet ir gyvenvietes, kurias galėtų ginti dabar Kursko srityje dislokuoti kariai.

 

Kita vertus, Ukraina tikisi, kad Kursko gynyba Rusijai kainuos labai daug. Ten dega rusų technika. Tuo tarpu Charkivo srities Vovčanskas po truputį išvaduojamas, nes rusų kariai iš ten buvo perkelti į Kurską. Ukraina taip pat tikisi panaudoti Kursko teritoriją derybose. Galiausiai, ukrainiečių operacijos Rusijos teritorijoje tikrai kenkia Putino ir jo aplinkos įvaizdžiui rusų akyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()