[ŽT] „Vienas po kito atvažiuoja žali sunkvežimiai.“ Ką daro rusai (Foto)  ()

Toliau gabena į frontą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=k4MC7Mc3UEo

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ateš“ partizanai išžvalgė Rusijos okupantų logistikos centrą Kryme. Jie užfiksavo degalų pakrovimo iš ešelonų į benzinvežius vietą.

„Jie atveža šešis vagonus, o po to viena po kitos atvažiuoja žalios spalvos benzino cisternos, kurios degalus pila tiesiai iš cisternų, nes vietoje nėra terminalo. Degalai vežami į mobilias degalines visame pusiasalyje, o didžiausias jų kiekis siunčiamas Krasnoperekopsko link, kad toliau būtų gabenamas į frontą“, – teigiama pranešime.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
6977 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Visi maršrutai iš iškrovimo vietos eina per Timaševką. Ten jau paklotas pirmasis naujojo kelio sluoksnis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(16)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: