[ŽT] Smūgis „Iskanderams“. „Pajudėjo pagrindinis Ukrainos ginklas“  ()

Kelios sistemos.


Asociatyvus stop kadras
Asociatyvus stop kadras
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=s35Gh32wMAg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Italijos šaltiniai pranešė, kad antroji Ukrainai pažadėta priešlėktuvinės ir priešraketinės sistemos SAMP/T baterija jau keliauja į Ukrainą.

Portalo „Analisi Difesa“ duomenimis, Ukrainai pažadėta antroji sistemos SAMP/T baterija į Lenkiją turėjo būti atgabenta paskutinėmis 2024 m. rugsėjo dienomis, o Ukrainą pasieks ne vėliau kaip po kelių dienų. Antroji Italijos dovanota SAMP/T baterija buvo dislokuota Kuveite vykdant operaciją „Įgimtas ryžtas“ (angl. Inherent Resolve).

[Vokietija+kuponas] Mažiausia kaina istorijoje! Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų (Video, „Swiitol C18 Pro“)
3052 3

Šių metų modelis už mažiausią kainą iki šiol

Specialus kuponas

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Tai didžiulė parama, nes ukrainiečiai jau seniai nebeturi raketų S-300 klasės sistemoms ir iš esmės vienintelis skydas nuo balistinių raketų „Iskander-M“ ir lėktuvų, gabenančių valdomas aviacines bombas, yra kelios Vakarų dovanotos sistemos.

 

Jų trūksta, palyginti su poreikiais, todėl kiekviena baterija ukrainiečiams yra labai vertinga. Naujoji artilerija galės apsaugoti vieną kitą ypatingos svarbos infrastruktūros objektą, pavyzdžiui, elektrinę arba, pavyzdžiui, fronto linijos ruožą prie Pokrovsko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()