[ŽT] Įspūdinga žinia. Atvyksta beveik 100 „skraidančių tankų“  ()

Didelės galimybės.


Sraigtasparnis „Apache“
Sraigtasparnis „Apache“
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=DjtqJROdQ_k

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lenkija sudarė paskolos sutartį su JAV, kurios vertė – 3,08 mlrd. dolerių. Gautos lėšos padės finansuoti 96 sraigtasparnių AH-64E Apache įsigijimą.

Technika, kuri ateityje bus pristatyta 1-osios armijos aviacijos brigados daliniams, pakeis pasenusius, posovietinius sraigtasparnius Mi-24 ir Mi-2. Pilotai gaus prieigą prie naujausios versijos garsiųjų „Apache“ šeimos sraigtasparnių, kurie dėl savo savybių ir galimybių dažnai vadinami „skraidančiais tankais“.

[Pasaulinė premjera] EU+Kuponas. Nuostabios kainos el. paspirtukas: 500W, iki 80 km, NFC ir kt. (Video, „Ausom GX1“)
8130 4

Pasaulinė premjera

Specialus kuponas

Galioja iki 2024-10-10

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Puikių savybių modelis

Išsamiau

Šios mašinos gali skristi maksimaliu maždaug 300 km/h greičiu ir pasiekti aukštį iki 6,1 km. Jų ginkluotė, t. y. M230 30 mm apatinio korpuso autopatranka, taip pat prieštankinės raketos Hellfire ar Hydra 70, o lenkų sraigtasparnių atveju greičiausiai dar ir Stinger ar AGM-179A JAGM, kurie leidžia atakuoti įvairiausius taikinius. Juolab kad Link 16 sistemos dėka jie galės dirbti su tankais Abrams, naikintuvais F-16, o ateityje ir su naikintuvais F-35.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(78)
(3)
(75)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()