„Smogė M30. Įsijungė HIMARS.“ Didžiulė klaida (Video)  ()

Kasetiniai šaudmenys Donecko srityje pataikė į didelę priešo sunkvežimių koloną.



© Мілітарний - відео (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=tbGeE2ZugTA&ab_channel=%D0%9C%D1%96%D0%BB%D1%96%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%B5%D0%BE

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

14-ojo atskirojo nepilotuojamų sistemų bataliono dronų operatoriai nustatė priešo kooordinates. Aktyvuota artilerija ir kasetiniai šaudmenys. Šluojamos ištisos kolonos.

Pranešama, kad priešo kolona sustojo kelio pakraštyje, o rusai transporto priemonių neišsklaidė, priešingai – surinko į krūvą.

„Prie kelio sustojo visa priešo kolona. Dėl ko sustota, nežinoma: vadas išėjo parūkyti ar kažkas sugedo. Bet faktas yra tas, kad viename taške susitelkė krūva sunkvežimių“, – rašoma pranešime.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
6127 4

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Sprendžiant iš paviešintos filmuotos medžiagos, smūgiui buvo naudojama ir kasetinė, ir įprasta amunicija. Galima daryti prielaidą, kad panaudotos M30 raketos buvo paleistos iš M142 HIMARS sistemos.

 

„Mūsų dronų operatoriai nusprendė priminti priešui karinės logistikos pagrindus: negalima sustabdyti kolonų pusiaukelėje, geriausia – išsklaidyti techniką. Priešas sulaukė ugnies pliūpsnio“, – praneša batalionas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(0)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: