„Tarp Generalinio štabo ir Kremliaus prasidėjo konfliktas“ (Video)  (2)

Generolai reikalauja.


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© Минобороны России (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=-NK6eN-vm2M

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kanalo Novini.LIVE žurnalistas Oleho Ždanovo paklausė, ar Ukrainoje šauktinių amžius sumažinus iki 20, galime manyti, kad Rusija paseks Ukrainos pavyzdžiu. Jei ne, ar Putinas į tokią naujovę reaguos paskelbdamas visuotinę žiemos mobilizaciją?

Oleho Ždanovo interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas apibūdino situaciją Rusijos karinėje-politinėje vadovybėje: „Ne, manau, kad tai mažai tikėtina, kad Putinas paskelbs visuotinę mobilizaciją. Jau šiandien vyksta konfliktas tarp Generalinio štabo ir Kremlius. Generolai reikalauja mobilizacijos, bet Putinas negali su tuo sutikti.

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10836 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Tada Olehas Ždanovas pasiūlė, kai Putinas nuspręs paskelbti mobilizaciją Rusijos Federacijoje: „Manau, kad net ir sustiprinus mobilizacijos priemones, tai nepadarys Putino paskelbti mobilizaciją Iki šios akimirkos manau, kad Putinas nesiims mobilizacijos priemonių, bijodamas socialinio sprogimo Rusijos Federacijoje.

Apie tai, kada Putinas nuspręs paskelbti mobilizaciją Rusijos Federacijoje Olegas Ždanovas pasakė: „Manau, kad net ir Ukrainai sustiprinus mobilizacijos priemones, Putinas nepaskelbs apie mobilizaciją. Jis to nepadarys, kol nesusiklostys padėtis, artima katastrofai. Manau, kad iki tos akimirkos Putinas nesiims mobilizacijos, bijodamas socialinio sprogimo Rusijos Federacijoje“.

 


 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(4)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: