„Tai faktas. Iškelta Ukrainos vėliava“  ()

Kito būdo nėra.



© Rosavtodor.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%96%D0%94_%D0%9A%D1%80%D1%8B%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D1%81%D1%82.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kerčės tiltas turi būti išmontuotas, nes tik taip galima atkurti laisvą laivybą regione. Tai pranešė Ukrainos užsienio reikalų ministerijos ambasadorius Antonas Korynevičus komentare „Ukrinform“ korespondentui Hagoje.

Anot jo, Ukrainos pusė tikisi, kad tribunolas Hagoje išgirs Ukrainą.

„Ir vėl, atsakant į reikalavimą nugriauti vadinamąjį Kerčės tiltą, viskas yra logiška, nes tai yra kliūtis laivybos laisvei, kuri tęsiasi, o kai Ukrainos Mariupolio ir Berdiansko uostuose vėl bus iškelta Ukrainos vėliava, tada šis tiltas ir toliau kenks ir pažeis laivybos laisvę, todėl iš tikrųjų tiesiog nėra kito būdo atkurti laivybos laisvę šiuose vandenyse. Tiltas turi nustoti egzistuoti – tai faktas“, – sakė jis.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10121 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Per visus posėdžius Hagoje ir atvirus Ukrainos pusės pasisakymus ne kartą buvo pabrėžta, kad nėra kito būdo užtikrinti laisvą laivų judėjimą.

 

Jis taip pat pažymėjo, kad tiltas neigiamai veikia regiono ekologinę būklę ir pažeidžia aplinkos bei kultūros paveldo, ypač povandeninių artefaktų, apsaugos reikalavimus.

„Taigi, vėlgi, ši struktūra, ji pažeidžia JT jūrų teisės konvenciją, todėl turi nustoti egzistuoti. Dabar tribunolas priims sprendimą dėl šio Ukrainos reikalavimo“, – sakė Korynevičus.

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(11)
(109)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: