[ŽT] „Jau vietoje.“ Pajudėjo 180 tankų „Black Panther.“ Kas vyksta  ()

Atkeliauja reguliariai.


Tankai K2 Black Panther
Tankai K2 Black Panther
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=MY_92HuRsGM

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Puiki žinia Lenkijos karinėms pajėgoms“, ­– socialiniame tinkle X parašė Lenkijos gynybos ministerijos valstybės sekretorius Pawełas Bejda. Politikas paskelbė, kad laivas su šešiais korėjietiškais tankais „K2 Black Panther“  atplaukė ketvirtadienį, 2024 m. spalio 3 d. 

[Mažiausios kainos] El. dviračių TOP! Specialūs nuolaidų pasiūlymai tik Technologijos.lt skaitytojams + žaidimas laimėti dviratį (Video)
10836 4

Pristatome Jums ypatingai kokybiškus el. dviračius. Juos ir patys išbandėme, ir absoliuti dauguma pirkėjų su apžvalgininkais giria. Ir dabar dar juos galite įsigyti su specialiai Jums skirtais nuolaidų kuponais už mažiausias kainas istorijoje.

Išsamiau

Tai dar vienas jų pristatymas per pastarąsias savaites. Vienas paskutiniųjų pristatymų įvyko rugsėjo viduryje, kai Lenkijos gynybos ministerija paskelbė apie penkių transporto priemonių perdavimą. Šį kartą pristatyti šeši tankai.

 

Iki šiol Lenkija užsakė 180 „Juodųjų panterų“, tačiau neoficialiai vyksta derybos, susijusios su didesnio vienetų skaičiaus įsigijimu. Iki šios dienos Lenkijos kariuomenė jau gavo apie 60 K2 tankų. Kartu su jais iš Pietų Korėjos į Lenkiją reguliariai atkeliauja savaeigės haubicos „K9 Thunder“ ir „Homar-K“ paleidimo įrenginiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(5)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()