„Krymo tiltas susprogdintas“  (1)

Smūgis Putino pasididžiavimui.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint susprogdinti Krymo tiltą 2022 metų spalio 8 dieną, prireikė 21 tonos trotilo sprogmenų. Apie tai kalbėjo Ukrainos saugumo tarnybos pranešėjas Artiomas Dechtiarenko, pranešė „Ukrinform“.

Krymo tiltas susprogdintas. „2022 m. spalį pavyko susprogdinti Krymo tiltą naudojant sunkvežimį su sprogmenimis. Sprogmenys buvo užmaskuoti kaip plėvelės ritiniai. Jų svoris siekė 21 toną trotilo ekvivalentu“, – sakė Dechtiarenko.

[Vokietija] Stulbinamos kainos nešiojamas dvigubo impulso taškinis suvirinimo aparatas - paskutiniai vienetai
10106 5

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Po kiekvienos specialios operacijos priešas stiprina saugumo priemones. Dabar, ypač po antrojo SBU smūgio, ant Krymo tilto buvo sumontuotos papildomos oro gynybos sistemos, taip pat papildoma apsauga jūroje, apsauganti tiltą nuo jūrinių dronų. Bet ir mes nestovime vietoje, technologijos keičiasi. Nuolat tobuliname savo plėtrą ir ieškome geresnių sprendimų“, – sakė Ukrainos žvalgybos tarnybos pranešėjas.

„Tai vienu metu buvo smūgis ir objektui, tenkinančiam priešo karinius poreikius, ir Putino pasididžiavimui“, – sakė SBU atstovas.

„Mes ne tik nutraukėme priešo logistikos koridorių, skirtą tiekti ginklus į frontą, bet ir sugriovėme mitą apie itin didelį šio objekto saugumą. Ir noriu pabrėžti, Krymo tiltas yra visiškai teisėtas mūsų valstybės taikinys“, – sakė Dechtiarenko.

 

SBU du kartus sėkmingai atakavo Krymo tiltą: pirmąjį kartą – 2022 metų spalį sunkvežimiu su sprogmenimis, antrąjį – 2023 metų liepą su jūriniais dronais, sakė SBU vadovas Vasilijus Maliukas.

2022 m. spalį SBU karinio jūrų laivyno dronai atakavo priešo laivus Sevastopolio įlankoje. Tada buvo apgadinti keturi kariniai laivai, įskaitant fregatą „Admirolas Makarov“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(167)
(112)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: